Solució al joc del dijous!!

 

Bé, finalment alguns ho havieu endeveninat, però tots induïts per la primera revelació del comentari del guanyador… el Sr. Milker. Enhorabona!! Efectivament, es tractava d'una capsa transparent de bastonets per netejar les orelles, quan és nova, quan estan tots comprimits i ordenadets. En breu et dedicaré la cançó a pandereta (que ho podríem deixar…) i t'enviaré el teu premi: el pin del Capità Enciam. Ja ens posarem d'acord per l'enviament. Fins al proper repte!

capità.JPG, 19 KB

Foto verificadora i obsequi per al guanyador, un pin del Capità Enciam

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Solució al joc del dijous!!

 1. Garf4 diu:

  Jo fins que no vaig llegir la resposta del milker ni sem va passar pel cap.. també pensava tot el que ja havien dit, alfombres jerseis i roba aixi molt ampliada… molt bona xD per cert.. se m’han acabat els bastonets de les orelles :/

 2. milker diu:

  Us he d’explicar un secret, la meva vida es pot reduir als escuraorelles, en porto a la butxaca per l’ansietat, els uso de punt de llibre i fins i tot he arribat a sortir de casa a altes hores per comprar-ne a una farmàcia de guàrdia.

  Rock’n’Roll… volem sentir una nova versió de “Meuca” Veu-pandereta… x)

 3. gemminola diu:

  Que gran el pin del capità xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 4. erakkia diu:

  oju, algodon puro 100% para toda la familia!

  si es que…. jo crec que és clam popular que tots volem sentir la cançó a pandereta!!

 5. milker diu:

  nyanyahahaha que bé! Esperaré amb candeletes que m’arribi! 😀

 6. Pd40 diu:

  M’apunto a la petició de la pandereta. Felicitats, Milker!!

 7. Gran article per publicar increïble el bon interestin

Els comentaris estan tancats.