S’ha acabat el broquil

Plego. Estic saturat de blog. Porto uns dies reflexionant sobre el tema i, finalment, he decidit plegar definitivament. He d'estudiar, tinc feina i una pila de projectes al cap. A més, el blog ja no m'estava aportant el que m'aportava en el seus inicis. Tot s'ha deformat en una cosa massa previsible que no em diverteix tant com abans. Els Hobbys són per disfrutar, no per stressar-se. Ha estat un any i mig en el que sí he disfrutat molt. El millor: interactuar amb tots vosaltres, especialment amb els blocaires que us tinc enllaçats. Espero que tot us vagi bé, que seguiu i tingueu sort amb els vostres blogs; us aniré visitant. Pel que fa a mi, no cal arrossegar-se per no saber dir el "plego!", mantenint un blog que ja no és el que era, tampoc moribund, però sí desenfocat. Potser en començo un altre o potser no publico mai més un post, qui sap. Em queda l'espina clavada de no haver assistit mai a cap trobada blocaire. Però bé, hem fet moltíssimes altres coses junts i, igual que en Prop de 40, és possible que m'apunti esporàdicament als Relats Conjunts.  Tinc el sentiment que perdo alguna cosa, però això és culpa meva, per haver-m'hi, sense adonar-me'n, involucrat tant. Més del que m'esperava. Plego.

 

Gràcies a tots, gràcies Blocat. Us llegiré.

 

Rock'n'roll 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: S’ha acabat el broquil

 1. Agnès diu:

  Em sap molt de greu perquè pressuposo -tampoc cal ser superdotat- que te’n vas amb mal gust de boca pel que t’ha passat els darrers dies. Només dir-te que els que ens quedem esperem els teus comentaris. Cuida’t!

 2. Yeral diu:

  Ei… M’acabes de fer una propaganda magnífica titulant el teu post com el meu blog! Ara bé, llegint el post me n’adono que la raó del títol no és bona. Cullons, tu també marxes? Fes una pausa, respira, i veuràs com tot ho veuràs d’un altre color. Ànims i sort amb els exàmens!

 3. catompa diu:

  Tu també ?
  No ho facis home!!
  Tot canvia i allò que sembla previsible deixa de ser-ho de cop.
  Fes-te una caseta francesa.

 4. Rock’n’Roll: tot dit! Ja ho saps!

  Una abraçada molt molt molt forta! 🙂

 5. Roi diu:

  Company Rock’n’roll,

  Crec que has sigut un digne representant del que s’ha dit “l’època daurada de blocat“.

  Es digui el que es digui, t’has mantingut fidel al teu estil blah, blah…suposo que es podria dir que el teu bloc ha estat autèntic.

  Estic segur que tornaràs amb un altre projecte…quan et surti dels collons.

  Bueno, cuida’t i ala
  una abraçada virtual, “sin mariconeos” (tinc amics gays, no sóc homòfob!…ja ja ja :-D)

 6. Roi diu:

  Company Rock’n’roll,

  Crec que has sigut un digne representant del que s’ha dit “l’època daurada de blocat“.

  Es digui el que es digui, t’has mantingut fidel al teu estil blah, blah…suposo que es podria dir que el teu bloc ha estat autèntic.

  Estic segur que tornaràs amb un altre projecte…quan et surti dels collons.

  Bueno, cuida’t i ala
  una abraçada virtual, “sin mariconeos” (tinc amics gays, no sóc homòfob!…ja ja ja :-D)

 7. musa diu:

  Vas ser una gran descoberta bloquil per la meva part, i en moltes ocasions he estat una seguidora a l’ombra. Molta sort i fins aviat, qui sap…
  Salut!

 8. Alepsi diu:

  Doncs és una pena… la veritat és que el teu blog, per a mi, era un referent. Ja ho saps, t’he tingut linkat des de gairebé el principi…. en fi, tot s’acaba. (si mai decideixes tornar, fes-m’ho saber, ok? Trobaré a faltar la teva irreverència… ;))

 9. nessa diu:

  Vaja… Això no m’ho esperava pas! Espero trobar-te per algún raconet perdut de la xarxa… M’he entretingut ben sovint amb els teus llargs escrits, gran vocabulari, simplement, impecable!

 10. Ooooops. Ho han dit per aquí dalt, però no em puc estar de repetir-ho: l’època daurada de blocat es desfà una mica més.

  Esperem que aviat en vingui una altra. Sort i moltes gràcies pels bons posts del bloc. El Blue Hotel sortiria a la llista dels Deu Principals Blocs Que Tot Lector de Blocs Hauria de Llegir!! 🙂

 11. època daurada dels blogs? Coi, el que importa és que un blog que llegeixes plega, no les èpoques de daurades, platejades o de coure!
  En fi, que com bé dius, un hobby hi és per divertir-te. Espero que ens continuïs llegint i apareguis esporàdicament com “amenaces”, et continuaré guardant al lector de feeds… per si de cas:D

  cuida’t

 12. Bravant diu:

  Jo també m’ho vaig plantejar i vaig reduir el ritme. No ho deixis, pots simplment prendre-t’ho amb més filosofia…

 13. frannia diu:

  Tinc la mateixa sensació…veurem quant de temps tard jo a caure. Encantada d’haver-te “conegut”. Molta sort i una forta abraçada!

 14. Luck diu:

  Jo venia amb la ilusió de trobar un dels teus textos irònics plens d’humor i em trobo que marxes, que plegues per totes les raons que exposes aquí a dalt. I jo per la meva banda torno, no sé si recordaras haver comentat alguna vegada al meu blog…

  Espero que et vagi molt bé fora del món blocaire i que t’escapis alguna vegada per oferir-nos més ecrits dels teus…

  🙂

 15. Raül diu:

  soc el Raül no sé si te’n recordes jeje, era un lector anonim del teu bloc des de que m’ho vas dir. És una llàstima no poder disfrutar-lo més, però si així ho has decidit serà per alguna cosa. Ànims i no deixis d’escriure

 16. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

Els comentaris estan tancats.