Escapando de la crítica

 

Collons! i això és el que ens espera al futur?… homes i dones que vesteixen igual!!! Àngela Maria, on anirem a parar! Senyores ensenyant el melic, mascles amb bisuteria a la cara i pantorrilles a l'aire!! Així doncs, el món es tornarà boig, no hi ha cap més explicació. Això o un gran pacte amb el dimoni a nivell popular. Potser ara la inquisició és més permissiva.. qui sap. Però és que això és massa! ningú amb capa, tothom sense barret i que grossos que estan ells i que primes elles! un moment! dos homes fent-se un petó?? mira quins ulls que se m'han quedat… l'infern..

Però què.. La òstia!! m'ataquen! m'agredeixen amb unes estranyes i petites armes manuals que llancen boles de llum blava!, uaaagh! encara m'han deixat els ulls més atònits! quin món més pervers! Ostres! un home pintat de negre! quin dol més profund.. no puc deixar d'al·lucinar panadons de colors, valgui'm Déu! a un de l'orella li surten uns fils, una ensenya mitja pitrera, un de jove li parla a una mena de caixa de llumins i un de gran porta miralls als ulls. Tot plegat és apocalíptic de nassos. "Per flipar", com sento que diuen ells en veure'm a mi. Au! cony, a més he xafat un pinyol d'oliva amb la cama del darrera!! Quin dia tu, quin dia!.. acabaré recollint els meus propis ulls del terra…

Relats Conjunts

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Escapando de la crítica

 1. Jordi diu:

  Som així de raros?

 2. Alepsi diu:

  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Gràcies, necessitava una lectura així!

 3. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

 4. Molt bon post. Acabo de trobar el seu lloc i volia dir que he gaudit molt navegant pels seus missatges

 5. Mirando hacia adelante para obtener más información. Gracias!

 6. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.