Les puntes s’ajunten, el món és cíclic.

Els únics que surten a cridar, a demanar "drets" a crits, a reivindicar la vaga (i a apedregar els qui no en fan), els qui s'encadenen, pinten pancartes i entonen lírica i vers anacrònics, o són molt grans, o són molt joves.

O ho fan per melangia frustrada, per allò de "l'únic que teníem era la lluita, més que no pas les ganes de véncer, valia més l'anhel que la victòria en sí", i que ara es troben fora de lloc en aquest món tan burocratitzat i diplomàtic. O ho fan criatures que encara ni cotitzen, per avorriment i tenir alguna cosa pseudo transgressora a fer entre que es passen la pantalla del nou joc que els aregalat el papà i la mamà els fa el sopar.

Tota la resta de la gent (de l'amplíssima franja d'edat intermitja) estan massa ocupats treballant i procurant portar una vida digna.  

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Les puntes s’ajunten, el món és cíclic.

  1. Jordi diu:

    com els hi fots company….

  2. ugg shoes diu:

    Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

Els comentaris estan tancats.