Vull marcar tendència i tenir un blog, ergo, el meu blog marca tendència.

M'estic encasillant? Només renego, em queixo i critico? Tan fluixa tinc la pixera? No, i ara.. o potser sí. Suposo que tot és qüestió de gèrenes, de línies i de tendències. Aquest últim terme em fa venir urticària al·lèrgica. Però tot sigui per la causa (quina causa senyor Rock'n'roll? no ho sé, no en tinc ni idea), i marquem tendència de blog:

Podria marcar tendència sensible i poètica:

"Aquesta nit els estels brillaven amb força i netedat i la lluna, presomida i sentint-se la mussa de la nit, exhibia el seu vel blanc. Ho contemplava des de la llunyania d'un poc il·luminat balcó, just després d'haver-me aixecat per pixar…" merda, ja se m'ha escapat!

Podria marcar tendència romantico-autobiogràfica:

"Avui la noia de metxes pelroges m'ha tornat a mirar mentre creuava el pas de cebra. Ella era allí, com cada migdia, recolzada al portal de l'autoescola. Un cop més i indefectiblement, ens hem mirat i ens hem somrigut breument, just abans d'abaixar la mirada ruboritzats. Tot sembla tan perfectament utòpic que el temps sembla quedar deturat. Un colom, planant juganer, trenca la màgia i es caga a la meva samareta d'AC/DC.." cagon dena! ja m'he destendenciat altre cop! 

[@more@]

Podria marcar tendència revolucionària i compromesa:

"Els joves herois del poble han tornat a donar una mostra de consciència i compromís.  Esbatussats i detinguts pels mossos en anteriors ocasions, avui han tornat a boicotejar un acte polític valerosament. la moral de la ultra dreta ha defallit davant els crits insignia i les banderes. Quina llàstima que siguin quatre pel·lacanyes malcriats i xupòpters que combaten la dreta carrinclona amb l'actitud encara més feixista de no deixar parlar…." Me cagon tot! ja hi tornem a ser, la llengua se me'n va!

Podria marcar tendència positiva i alegre:

"Eii tropa! feliç dimarts! El concert d'ahir va ser una passada, de veritat, quina canya! És la tretzena vegada que veig als Xiripitieructes Psicoentrompats en directe i mai els havia vist tan motivats! Van fer un bis i tot, quina emoció quan van tornar a sortir!. La gent sensacional, l'ambient de fàbula i la cervesa a 5 euros per veure uns penjats que no els coneix ni la mare que els va parir..!" aaaaaghrr!!! llamps i trons! tornem-hi..

Podria marcar tendència juvenil-alaonda-molocatxo:

"No us perdeu lo nou del fotolog de la Kuky. El Turky, colega del primo, es el fucking amo amb l'askate. Despres de donar un rulo amb les jambes vam pillar material apiñon pel botellon. Va se la bomba xo la Yesy se va rallar xq el maromo se fot fins al cul i suda della. El Xurby ma contat q ya no se soben kom abans i si no nhia sobeteo no nhia filing, .. i si no hi ha accents no es pot llegir i si escrius com un retardat, al final et tornes un retardat!

Podria procurar marcar més tendències, però potser em marcarien a mi els cinc dits de la mà al a cara per enfoter-me'n. I ara que ho penso, seria un bon negoci obrir una botiga on t'assignessin una tendència: "Expliquins els seus truames i frustracions i nosaltres li trobarem la seva tendència!" uiui, que m'embolico. Deixo la idea per un altre post. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Vull marcar tendència i tenir un blog, ergo, el meu blog marca tendència. Sóc guai

M'estic encasillant? Només renego, em queixo i critico? Tan fluixa tinc la pixera? No, i ara.. o potser sí. Suposo que tot és qüestió de gèrenes, de línies i de tendències. Aquest últim terme em fa venir urticària al·lèrgica. Però tot sigui per la causa (quina causa senyor Rock'n'roll? no ho sé, no en tinc ni idea), i marquem tendència de blog:

Podria marcar tendència sensible i poètica:

"Aquesta nit els estels brillaven amb força i netedat i la lluna, presomida i sentint-se la mussa de la vetllada, exhibia el seu vel blanc. Ho contemplava des de la llunyania d'un poc il·luminat balcó, just després d'haver-me aixecat per pixar…" merda, ja se m'ha escapat!

Podria marcar tendència romàntico-autobiogràfica:

"Avui la noia de metxes pelroges m'ha tornat a mirar mentre creuava el pas de cebra. Ella era allí, com cada migdia, recolzada al portal de l'autoescola. Un cop més i indefectiblement, ens hem mirat i ens hem somrigut breument, just abans d'abaixar la mirada ruboritzats. Tot sembla tan perfectament utòpic que el temps es podria quedar deturat. Un colom, planant juganer, trenca la màgia i es caga a la meva samareta d'AC/DC.." cagon dena! ja m'he destendenciat altre cop! 

[@more@]

Podria marcar tendència revolucionària i compromesa:

"Els joves herois del poble han tornat a donar una mostra de consciència i compromís.  Esbatussats i detinguts pels mossos en anteriors ocasions, avui han tornat a boicotejar un acte polític valerosament. La moral de la ultra dreta ha defallit davant els crits insignia i les banderes. Quina llàstima que siguin quatre pel·lacanyes malcriats i xupòpters que combaten la dreta carrinclona amb l'actitud encara més feixista de no deixar parlar…." Me cagon tot! ja hi tornem a ser, la llengua se me'n va!

Podria marcar tendència positiva i alegre:

"Eii tropa! feliç dimarts! El concert d'ahir va ser una passada, de veritat, quina canya! És la tretzena vegada que veig als Xiripitieructes Psicoentrompats en directe i mai els havia vist tan motivats! Van fer un bis i tot, quina emoció quan van tornar a sortir!. La gent sensacional, l'ambient de fàbula i la cervesa a 5 euros per veure uns penjats que no els coneix ni la mare que els va parir..!" aaaaaghrr!!! llamps i trons! tornem-hi..

Podria marcar tendència juvenil-alaonda-molocatxo:

"No us perdeu lo nou del fotolog de la Kuky. El Turky, colega del primo, es el fucking amo am l'askate. Dspres de dona un rulo am les jambes vam pillar material apiñon pl botellon. Va se la bomba xo la Yesy se va rallar xq el maromo se fot fins al cul i suda della. El Xurby ma contat q ya no se soben kom abans i si no nhia sobeteo no nhia filing, .. i si no hi ha accents no es pot llegir i si escrius com un retardat, al final et tornes un retardat!

Podria procurar marcar més tendències, però potser em marcarien a mi els cinc dits de la mà al a cara per enfoter-me'n. I ara que ho penso, seria un bon negoci obrir una botiga on t'assignessin una tendència: "Expliquins els seus truames i frustracions i nosaltres li trobarem la seva tendència!" uiui, que m'embolico. Deixo la idea per un altre post. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Vull marcar tendència i tenir un blog, ergo, el meu blog marca tendència. Sóc guai

 1. Jordi diu:

  i quina és la meva?

 2. Frannia diu:

  Però com dubtes que no has marcat tendència? Rock, tu ets l’amo de la micció, de la crítica àcida, de la bufetada a la cara quan cal, de la reflexió, de la provocació. Ets el nen que gaudeix més destruint la torre de colors que ha construit peça a peça perquè l’exterior no et defineix, ets el que capgira la roba a l’enrevés i ens mostra les costures, les taques i els forats. Ets necessari a la catosfera. I a mi, personalment, m’encantes. I això que no em respons mai ni a una sola de les preguntes que et faig.

 3. erakkia diu:

  de rock només n’hi ha un, d’aquestes tendències que anomenes n’hi ha a patades, i per veure-les només cal fer una volteta per fotoblog…

 4. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

Els comentaris estan tancats.