Directament proporcional al temps per perdre

Fa dies que no miro de canviar el món, per tant recuperaré el temps perdut i engegaré una capanya. D'entrada el terme campanya se'm fa estrany, perquè no sóc ni publicista, ni militar; però si tot fill de veí l'útilitza com aquell qui va al mercat i agafa una col, doncs jo també me'n valdré. 

Kosovo em fa mandra, perquè implica parlar de política y procuro escatimar el tema en el blog. Ja n'hi ha massa d'això. Molta polèmica, crispació i molta indignació, però a l'hora de la veritat, ja trobo prou gros que s'omplin la boca de sapiència innata sense militar, com perquè a sobre la majoria ni voti. 

No, la campanya que engegaré no serà de caire polític. Podria intentar promocionar alguna cosa nova i misteriosa des del blog. Clar que aquestes promocions sempre te les tira pel terra algun listo que no sap ni de que va el tema. Crec, però, que l'important és la motivació amb la que embolcallis la qüestió en sí. És a dir, no importa si el que reivindiques és una collonada, el que compta és el teatre i la quantitat de signes d'exclamació.

[@more@]

Així doncs, després de rumiar molt i en vista que la cosa és realment trascendental (mes hi ha gent que hi perd hores), crec que el món no pot continuar girant sense que deixem d'escriure FireFox junt. Qualsevol lingüista sabria que és inqüestionable la importància del debat, que queda almenys a la magna alçada de si cal escriure bloG o bloC, vital per a la supervivència de l'espècie, quedant enrera  l'escència i el significat, davant una conjuntura terminològica d'aquesta magnitud existencial. Res requereix més atenció i dedicació, avoquem's-hi i perdem temps; no ens perdonaríem mai no haver-hi estat a temps.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Directament proporcional al temps per perdre

 1. gemminola diu:

  m’encanta el real firefox, en vull un que bonic!

 2. Jordi diu:

  Tant de temps equivocat i ara veig la llum… gràcies mestre.

 3. Vier diu:

  Les campanyes en favor de l’absurd compten amb el meu suport i la meva simpatia. Protegim el panda vermell!

 4. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

Els comentaris estan tancats.

Directament proporcional a temps per perdre

Fa dies que no miro de canviar el món, per tant recuperaré el temps perdut i engegaré una capanya. D'entrada el terme campanya se'm fa estarny, perquè no sóc ni publicista, ni militar; però si tot fill de veí l'útilitza com aquell qui va al mercat i agafa una col, doncs jo també me'n valdré. 

Kosovo em fa mandra, perquè implica parlar de política y procuro escatimar el tema en el blog. Ja n'hi ha massa d'això. Molta polèmica, crispació i molta indignació, però a l'hora de la veritat, ja trobo prou gros que s'omplin la boca de sapiència innata sense militar, com perquè a sobre la majoria ni boti. 

No, la campanya que engegaré no serà de caire polític. Podria intentar promocionar alguna cosa nova i misteriosa des del blog. Clar que aquestes promocions sempre te les tira pel terra algun listo que no sap ni de que va el tema. Crec, però, que l'important és la motivació amb la que embolcallis la qüestió en sí. És a dir, no importa si el que reivindiques és una collonada, el que compta és el teatre i la quantitat de signes d'exclamació.

 

[@more@]

Així doncs, després de rumiar molt i en vista que la cosa és realment trascendental (mes hi ha gent que hi perd hores), crec que el món no pot continuar girant sense que deixem d'escriure FireFox junt. Qualsevol lingüista sabria que és inqüestionable la importància del debat, que queda almenys a l'alçada magna de si cal escriure bloG o bloC, vital per a la supervivència de l'espècies, i enrera queda l'escència i el significat, davant una conjuntura terminològica d'aquesta magnitud existencial. Res requereix més atenció i dedicació, avoquem's-hi i perdem temps; noens perdonariem mai no haver-hi estat a temps.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.