Saludats concorreguts

Lleida és un poble,

Lleida és un mocador.

A Lleida tot se sap..

 ..merda

[@more@]

Si surts a donar un tomb, et creuaràs cares del present i del passat. Els saludaràs amb el cap, amb la mà, amb els ulls o t’hi pararàs a parlar. En cap de setmana ja és un escàndol, i més per la nit. Sembla que et vinguin a trobar. I la majoria no m’incomoda, no vaig d’antisocial, però, simplement, és que sempre és el mateix.

Pots apuntar-te a fer qualsevol història, activitat, moguda.. algú conegut t’hi trobaràs. És indefectible. Tothom coneix a la ex-nòvia de l’amic del company de classe del teu germà; tothom és veí del parent del company de feina de l’amic que et coneix a tu.. De vegades només vull anar a comprar un còmic i fullejar-lo fent una cervesa. Només això.

De vegades m’agradaria ser com els polítcs, venir de tant en tant a fer mítings i a inaugurar coses. La resta del temps ningú sap on són. Quina felicitat.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Saludats concorreguts

 1. Agnès diu:

  Els pobles…
  o com canviar de vorera/carrer/fer-te el distret quan veus algú que coneixes, però et fa mandra saludar…

 2. gemminola diu:

  Vine a viure a Barcelona home! Que hi ha tanta gent que sovint és difícil trobar-se els uns amb els altres, tot i que també acabes trobant gent que coneixes als llocs més inversemblants.

  T’animes? ;D

 3. xot diu:

  Doncs sí, és la principal diferència. Te’ls trobes, crec que és irremediable, lo únic és que passa en els moments i llocs més inversemblants. Cosa que li dona un toc surrealista de vegades. Cosa que també fa que fins i tot pugui resultar incòmode, o bé sorprenentment agradable… Podria sortir-ne una forma de classificar els coneguts de manera sincera amb un mateix d’aquí?

 4. Frannia diu:

  Idò vine a Mallorca hi veuràs. Si Lleida és un mocador, Mallorca és un confeti :)Però això no és garantia per a que et trobis en qui t’agradaria trobar-te. Quasi sempre són els altres els que apareixen…

 5. Dons ja ho saps: lloga una habitació ronyosa als àtics d’una pensió de Paris o Londres o Mèxic DC o, encara millor, Bangkog on ningú et coneixerà i sempre veuràs cares noves i facis el que facis ningú et veurà com l’amic de l’ex-novia de… ni el veí pesat de… o el paio que… Té la seva gràcia però és força depriment.

 6. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

 7. hello.. gerat post..
  Publicat per mac 19 Nov 2010, 04:05

  Afegeix un comentari

 8. ドレス diu:

  近年、生活水準の継続的な改善と、人々の欲望が社会活動に参加しても、ブライダルドレスは、より多くの人々は、特殊な状況で使用されているされており、増加しており、過去からリースに着用者のいくつかの購入またはコレクションを表します。一方、過去の市場に比べブライダルドレス販売台数が大幅に増加している。しかし、業界イブニングドレス格安、製品の品質問題の急速な発展は、非標準の市場はますます顕著になってくる。

Els comentaris estan tancats.