Matem-ho ja, que no hi ha manera

 

Bé, portava dies sense publicar perquè no podia entrar a l’admnistrador, assumpte que la Gemminola m’ha solventat molt oportunament via mail.

No obstant, Blocat m’acaba de perdre el post que acabo de "publicar" que, al seu temps, era un resum fet amb desgana d’un escrit que vaig fer fa dies, que no vaig publicar, i que ara no té cap sentit pel desfassament de l’actualitat. Doncs bé, jo ja no sé que dir.. però em penso que sí tinc clar el que he de fer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Matem-ho ja, que no hi ha manera

 1. Agnès diu:

  te’n vas de blocat, aleshores?

 2. l’adreça bluehotel.blogspot.com està agafada! A menys que siguis portuguès i et diguis Hugo i ens hagis enganyat a tots

 3. gemminola diu:

  Ara jo, quan valido usuari i clau d’accés, em diu que no tinc permisos per accedir a l’interficie d’administrador. Em penso que això ha tocat el seu fi, no tinc paciència ja. El que em sap greu, és no poder entrar al meu bloc ni tant sols a publicar un post dient que això s’ha finit. 🙁

 4. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

 5. Resultado de um final de semana chuvoso.
  Trabalhei ponto rastão (me apaixonei por esse ponto) rende que é uma beleza!
  Fio Desejo e Fio Esmeralda.
  BjOOs
  ps: Já ia me esquecendo…Putz!!!!como é ruim tirar foto de cachecol preto.

Els comentaris estan tancats.