3 conceptes

 

Xinos, sou tontos. Què rediantre tindrà a veure el que un estúpid apagués la flama olímpica a París amb el boicot a Carrefour?? Potser és que aprofiteu l’avinentesa, senyors venedors de tot al preu més baix (i de baixa qualitat, i explotant i.. en fi, ara no toca)

Dissabte, migdia, TV3, esports: Barça de futbol, partit de veterans Barça vs reial Madrid, barça d’hanbol, barça de bàsquet, les noies de la selecció de natació sincronitzada assajant la coreografia i, en 20 segons, s’han polit la resta d’informació esportiva del món mundial universal…. Després ens queixarem del centralisme madrileny.

Aigua: en tot el país no hi ha cap periodista agosarat que no estigui comprat per algú? ningú se n’ha adonat de la cortina de fum del Segre? sabien perfectament que no es faria (aquelles piquetes portaven allí clavades de feia lustres). L’Ebre? ja ho tenien decidit, però es tracta d’una altra cortina de fum per no haver de donar explicacions fefaents de la veritable pregunta: Com és possible que una comarca com el Barcelonès, que allotja Barcelona, ciutat metropolitana, cosmopolita i europea amb 1.605.000 d’habitants es quedi sense aigua?? no s’havia previst? no hi ha cap puto pla? se n’han adonat de cop? "ups, s’ha acabat l’aigua.." (dit a la boca). Qui és el tio que havia de preveure aquesta situació, on és aquest paio? com es pot acabar, tot d’una, l’aigua a Barcelona, a la capital!? aquesta és la pregunta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: 3 conceptes

 1. Ho escriuré (i desenvoluparé) al meu blog, però la clau és l’última frase: com es pot acabar, tot d’una, l’aigua a Barcelona, a la capital!? Potser BCN ja no és tant capital i si ciutat de províncies…

  Per cert, cuida’t!

 2. ararat diu:

  No és ben bé així.

  Si que més o menys se les venien venir però, com a bon país mediterrani, feia una mica de mandra prendre mesures.

  Total, a comarques gironines no en fem sevir d’aigua. Amb un bon raig de ratafia ja fem.

  Apa, una salutació

 3. xot diu:

  A Mallorca amb un parell o tres de vaixells dipòsit ens va bastar per sortir-ne de la crisi fa uns anys. I mira que a l’estiu tripliquem la població i arribem als 3 milions. Aleshores, es pot saber on collons foten l’aigua aquesta gent de Barcelona?

 4. supra vaider low, supra vaider low

  supra vaider low white, supra vaider low white

  supra vaider low white tuf, supra vaider low white tuf

 5. Dissabte, migdia, TV3, esports: Barça de futbol, partit de veterans Barça vs reial Madrid, all star shoes barça d’hanbol, barça de bàsquet, les noies de la selecció de natació sincronitzada assajant la coreografia i, en 20 segons, s’han polit la resta d’informació esportiva del món mundial universal…. Després ens queixarem del centralisme madrileny. ED hardy clothing

 6. No estàs autoritzar a realitzar publicar aquest contingut.

  El codi de seguretat no és correcte.

  generated 11 Oct, 2010

 7. ugg shoes diu:

  Amic meu, com no m’havies avisat del teu retorn? Ara intentaré posar-me al dia.

 8. Já disse que sou apaixonada por máquinas de costura, inclusive as antigas, no meu quarto fica a máquina SINGER Ponto de Ouro da minha paciente, então resolvi trazer flores para ela! Ela é lindaaaa!!!

 9.  Abendkleider
    Cocktailkleider
    Ballkleider
  efox-shop the most memorable period of my young life and your info kind of reminded me of that. Thanks.

Els comentaris estan tancats.